GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΖΙ ΤΟΥ σε εκδήλωση της ΝΔ! ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του Άδωνι ο Σαμαράς...

Παρουσία του π. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Η ατυχής στη χώρα μας πα...

Παρουσία του π. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς» στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από παρισταμένους ως η καλύτερη που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν, ο συγγραφέας-πολιτικός αναλυτής Σάκης Μουμτζής και ο Αντιπρόεδρος, Βουλευτής Β´ Αθηνών, της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Τον συντονισμό είχε η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, δικηγόρος και πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού. Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Σάκης Μουμτζής στάθηκαν στην σημασία της ηθικής ανύψωσης του κόσμου της δεξιάς.

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σχετικά: 
Ευχαριστώ την «Βορεινή» για το βίντεο της Ομιλίας μου. Τελικά όπως θα δείτε και από τα πλάνα παρά τις συκοφαντίες της Αριστεράς μια χαρά κόσμο είχε, έγινε ωραία ιδεολογική συζήτηση και ευχαριστηθήκαμε όλοι την παρουσία του τ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Σε αντίθεση με τους Αριστερούς που όταν στο μέλλον θα μιλούν για την Πρωθυπουργία Τσίπρα, θα σκύβουν το κεφάλι, εμείς τθυμόμαστε με υπερηφάνεια την Πρωθυπουργία του.
Δείτε το βίντεο αξίζει και δείτε Τί λέω για τον μέλλοντα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προς το τέλος, και ποσό χειροκροτεί και συμφωνεί ο Αντώνης Σαμαράς, διότι το μόνον στο οποίο είναι καλοί οι Αριστεροί είναι η προβοκάτσιες και οι μηχανορραφίες.
Ευχαριστώ θερμά τον Σάκη Μουμτζή για μία ομιλία μεστή με επιχειρήματα και απολαυστική ως προς το ύφος και φυσικά την ΔΗΜΤΟ Ψυχικού που με τις μικρές της δυνάμεις τις διοργάνωσε και μάλιστα σε δύσκολη μέρα, με κλειστούς δρόμους λόγω Γύρου της Αθήνας και με τόσο καλό καιρό, αλλά παρ´όλα αυτά μια μεγάλη αίθουσα 450 καθισμάτων σχεδόν γέμισε. (Και κλάμα οι αριστεροί)

2 σχόλια

  1. Όλος ο Πολιτισμένος Κόσμος στην Υφήλιο ξέρουν Από την Ελλάδα τα Ονόματα Περικλής Σωκράτης Πλάτων Αριστοτέλη Λεωνίδας Μ. Αλέξανδρο! Τίποτα Άλλο! Αιώνες η Χώρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Ο ΜΙΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ/ΕΛΑΣΙΤΗΣ κ. Μουσικός Επιστήμονας!!!

    ΤΩΡΑ/ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ξέρουν ΤΟ ΌΝΟΜΑ: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!


    Μίκη ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΉΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!


    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Άδωνις είναι αυτο ΛΈΕΙ μια παλιά ελληνική ταινία με τον Κώστα Βουτσά που έλεγε την κορυφαία ατάκα: «Το θέμα είναι να τρουπώσω. Άμα τρουπώσω και βολευτω,μια χαρά θα είμαι,ΕΓΏ ΔΕΝ ΚΆΝΩ για αντιπροεδρος εγώ είμαι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και όχι ο γουρλομάτης Κούλης.. έχω δύναμή ΕΓΏ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση