GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσα στον Νοέμβριο κλείνουν τα προαπαιτούμενα που αφορούν στο Δημόσιο

Πήγε εξαιρετικά, επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε η προσπάθεια του υπουργείου για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας» ανέφερε κορυφαίο ...


Πήγε εξαιρετικά, επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε η προσπάθεια του υπουργείου για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας» ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης μετά το ραντεβού της αρμόδιας Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη με τους δανειστές το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Από τα Υπουργεία τα ποσοστά της αξιολόγησης είναι ικανοποιητικά» σημείωσε το ίδιο στέλεχος για να διευκρινίσει ότι όσοι προϊστάμενοι δεν συμμετάσχουν, δεν θα μπουν στις επόμενες κρίσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνουν στάσιμοι.

Τόνισε επίσης ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχουν εκδοθεί σε ΦΕΚ τα προεδρικά διατάγματα με τα νέα οργανογράμματα των Υπουργείων. Έντος του Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα, εξήγησε.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, για τους μόνιμους γενικούς γραμματείς οι θέσεις θα προκηρυχθούν τον Νοέμβριο. Μετά την υποβολή των βιογραφικών θα υπάρξει και διαδικασία προφορικών συνεντεύξεων για 10 άτομα που θα επιλεγούν ανά Υπουργείο για να περάσουν στη φάση των συνεντεύξεων.

Για την κινητικότητα, τέλος, αναμένεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα βάσει της οποίας θα γίνει η διαδικασία θα βγει στον «αέρα» αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση