GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτικό το κίνητρο της δολοφονίας του καρδιολόγου στην Κρήτη;

Αστυνομικός δήλωσε ο Βούλγαρος ο οποίος προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία. Καθοριστικής ση...


Αστυνομικός δήλωσε ο Βούλγαρος ο οποίος προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία.

Καθοριστικής σημασίας ήταν η κατάθεση ενός 73χρονου που φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρχές ταυτοποίησαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που προσήχθη με αυτά που βρέθηκαν στο φονικό όπλο.

Στο αστυνομικό τμήμα έχει κληθεί να καταθέσει και η σύζυγος του 62χρονου γιατρού, που είναι 40 ετών και βουλγαρικής καταγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και στρέφουν τις έρευνές τους στο οικογενειακό περιβάλλον του γιατρού, εκτιμώντας πως ενδεχομένως να πρόκειται για έγκλημα πάθους.Εκτιμούν δηλαδή πως το κίνητρο της δολοφονίας είναι -αν όχι ερωτικό - σε κάθε περίπτωση προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση