GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέιν Φόντα: Η περίπτωση του Ουαϊνστάιν δεν είναι η μόνη

"Δόξα τω Θεώ, μιλάμε για αυτό! Όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση... Είναι πολύ, πολύ διαδεδομένο". Με αυτά τα λόγια σχολίασε...


"Δόξα τω Θεώ, μιλάμε για αυτό! Όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση... Είναι πολύ, πολύ διαδεδομένο". Με αυτά τα λόγια σχολίασε η Τζέιν Φόντα το σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Ουαϊνστάιν ο οποίος κατηγορείται από πολλές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Σε συνέντευξή της που θα προβληθεί την Δευτέρα από το BBC, η Φόντα εξήγησε ότι πρωτοάκουσε τις κατηγορίες κατά του Ουαϊνστάιν πριν από περίπου έναν χρόνο αλλά δεν ήθελε να μιλήσει δημοσίως για να μην αποκαλύψει την ταυτότητα μιας από τις γυναίκες που έπεσαν θύματά του. "Θα έπρεπε να είμαι γενναιότερη και νομίζω ότι στο εξής θα είμαι πιο θαρραλέα όταν ακούω τέτοιες ιστορίες", πρόσθεσε.

Η σταρ, που θα κλείσει τα 80 τον Δεκέμβριο, είχε αποκαλύψει σε ένα βρετανικό περιοδικό ότι την βίασαν όταν ήταν παιδί. Μάλιστα, στη συνέντευξη αφηγείται πως όταν ήταν 21 ετών την είχε παρενοχλήσει ένας Γάλλος δημιουργός που της είπε ότι έπρεπε να ξέρει τι είδους οργασμό έχει για να της δώσει έναν ρόλο.

"Η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται παντού, όχι μόνο στο Χόλιγουντ και εξαπλώνεται επειδή η εξουσία είναι στα χέρια των ανδρών και οι γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν επειδή φοβούνται πως δεν θα τις πιστέψουν" τόνισε η Τζέιν Φόντα.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στα σεξουαλικά σκάνδαλα του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και του Ντόναλντ Τραμπ. "Σήμερα έχουμε έναν πρόεδρο για τον οποίο γνωρίζουμε ότι έκανε το ίδιο πράγμα", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση