Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

  Λεβέντης: Αυτή η χώρα μπαίνει σε περίοδο... ανωμαλίας - ΒΙΝΤΕΟ


  "Αυτή η χώρα μπαίνει σε περίοδο... ανωμαλίας" σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής.

  "Για εμάς ότι ο κ. Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και ότι βάζει τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι, νομίζω, ότι είναι ψυχασθένεια αυτό που έχουν... Εγώ είμαι υπέρ να τους δώσουμε συντάξεις, εργασία, να αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο αν κάποιος τους κάνει bullying, να τους στηρίξουμε, αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε" πρόσθεσε.

  Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι "το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα" σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική.

  "Η Ελλάδα δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες" τόνισε ο κ. Λεβέντης. "Για τις ηθικές αξίες δεν αντιγράφω από καμία Ευρώπη τίποτα. Η Ελλάδα διδάσκει την Ευρώπη ηθικές αξίες", σημείωσε.

  Μιλώντας για την Εκκλησία ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι "η Εκκλησία δεν νομοθετεί αλλά θέλει να σέβεσαι τις αρχές της" και απευθυνόμενος στους βουλευτές ρώτησε: "Έστειλε ποτέ επιστολή η εκκλησία στους βουλευτές που υποδείκνυε τι να ψηφίσουν; Όχι. Αλλά θέλει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της".

  Ο κ. Λεβέντης τόνισε παράλληλα ότι "στον βαθμό που έχω δύναμη, δεν θα στηρίξω καμία κυβέρνηση αν δεν ακυρωθεί αυτός ο νόμος γιατί δεν έγινε καμία προσυνεννόηση".

  Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Οκτ 2017, 2:47:00 μ.μ.

  Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

  Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
  Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

  Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

  Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!  ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

  ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

  ΣΗΜΠΛΗΡΩΜΑ:

  ΜΑ ΤΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ/ΔΙΟΡΘΩΣΗ "ΦΥΛΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ "ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΚΑΝ ΣΕ ΈΝΑΝ ... ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ/ΕΠΙΓΡΑΦΗ: ΠΡΟΣ ΆΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ! Έτσι δρουν σε μια Αποικία που με την Νέα Εποχή/New Age οδεύει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια σε Παγκόσμιο ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑ!

  Item Reviewed: Λεβέντης: Αυτή η χώρα μπαίνει σε περίοδο... ανωμαλίας - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr