GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία. Την ώρα που η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής «...


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία. Την ώρα που η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής «News Breakfast» του καναλιού ABC, έκανε μια ερώτηση στον καλεσμένο της, Μιτς Όστιν, αυτός αντί να απαντήσει, σηκώθηκε και... έφυγε.

Συγκεκριμένα, όταν η Τζόρτζι Τάνι του έκανε μια ερώτηση, ο ποδοσφαιριστής είπε μόνο μια φράση και έπειτα σηκώθηκε από τον καναπέ, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια, η οποία στη συνέχεια "έδωσε πάσα" σε συναδέλφους της. Την ώρα που τους δείχνει η κάμερα, περνά από μπροστά τους ο Όστιν, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει περάσει στο διπλανό στούντιο.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, αλλά και αρκετούς χρήστες του Twitter, ο 26χρονος επιθετικός της Melbourne Victory, έπαθε κρίση πανικού, και γι' αυτό αντέδρασε έτσι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση