Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

  Τσοχατζόπουλος και Σμπώκος προσπαθούν να πείσουν τους δικαστές


  Τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τους δικαστές να τους χορηγήσουν ελαφρυντικό έκαναν ο Γιάννης Σμπώκος και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των δευτερολογιών των συνηγόρων τους και λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο να εκδώσει την ετυμηγορία του επί των ελαφρυντικών.
  «Το μετάλλιο που πήρα δεν μου το έδωσε η ελληνική πολιτεία, αλλά μια άλλη χώρα για την προσφορά που πήγα εθελοντικά να κάνω. Λυπάμαι που τα λέω αυτά. Ήταν εθελοντική συμμετοχή, κανείς δεν με διέταξε να πάω. Πείτε μου έναν γενικό γραμματέα που μπαίνει μέσα στα θεμέλια για να σώσει ανθρώπους! Θα μου διαγράψετε την διαδρομή μου, γιατί; Σαν φοιτητής του Πολυτεχνείου, ήμουν από τους τέσσερις που διεκόπη η αναβολή λόγω της αντιδικτατορικής δράσης. Είχα λόγο να κάνω 1.000 μεροκάματα στο ψυχιατρείο και να βοηθάω; Το έκανα επειδή το ήθελα. Ακόμα και τώρα ελπίζω ότι θα μου δώσετε τα ελαφρυντικά. Πέντε χρόνια διασύρομαι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σμπώκος.
  Από την πλευρά του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιτέθηκε εκ νέου στον αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, επισημαίνοντας: «πρότεινε κάτι που είναι ανύπαρκτο. Με αδικεί, με παρουσιάζει σαν να είχα σχέδιο. 26 χρόνια ήμουν εκλεγμένος βουλευτής, υπουργός επτά φορές, δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση ως προς τον πρότερο έντιμο βίο. Αναγνωρίστηκε από άλλο δικαστήριο, επίσης, πενταμελές, ο πρότερος έντιμος βίος, είναι αυτός που έχω να δώσω στο παιδί μου, στην οικογένεια μου, μετά από έξι χρόνια που πέρασα στο Κορυδαλλό».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τσοχατζόπουλος και Σμπώκος προσπαθούν να πείσουν τους δικαστές Rating: 5 Reviewed By: Press- gr