GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος αποκάλεσε φασίστα τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - ΦΩΤΟ

Αποδέκτης μίας εκ των πλέον σφοδρών φραστικών επιθέσεων των τελευταίων ετών έγινε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Συγκεκ...


Αποδέκτης μίας εκ των πλέον σφοδρών φραστικών επιθέσεων των τελευταίων ετών έγινε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπουλέντ Τεζτζάν, σε ομιλία του στην πόλη της Ραιδεστού χαρακτήρισε τον Ερντογάν «φασίστα δικτάτορα». Οι χαρακτηρισμοί αυτοί προκάλεσαν άμεσα την αντίδραση του εκπροσώπου του Τούρκου προέδρου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά του Τούρκου πολιτικού για προσβολή του Ερντογάν.

«Εγώ, εδώ στην Ραιδεστό, λέω ότι ο Ερντογάν είναι φασίστας δικτάτορας», είπε χαρακτηριστικά ο Τεζτζάν με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν, Ιμπραϊμ Καλίν να χαρακτηρίζει ντροπή για την αξιωματική αντιπολίτευση τα λόγια του.

Να σημειώσουμε ότι η προσβολή του Τούρκου προέδρου συνιστά έγκλημα στην Τουρκία, που τιμωρείται μέχρι και με τέσσερα χρόνια ποινή φυλάκισης.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση