GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Παράταση μίας εβδομάδας για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ...


Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Πάμε σε παράταση για μία εβδομάδα και δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στα κυκλώματα που θέλουν να σαμποτάρουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Παράταση μίας εβδομάδας μέχρι 5 Νοεμβρίου προκειμένου να βγουν οι κάρτες. Για τους συμπολίτες μας που έχουν καταθέσει το φάκελο με τα στοιχεία τους και ανήκουν στις ομάδες που επιδοτούνται θα πάει μέχρι 10-15 εφόσον έχουν αφήσει την αίτηση τους" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε:

"Έχουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βγουν 250.000 κάρτες περίπου, σε αυτό το διάστημα ότι και να κάνει κανείς θα έχει ουρές, θα έχει μία μικρή ταλαιπωρία. Να ζητήσουμε συγγνώμη σε όποιον έχει ταλαιπωρηθεί. Έχουμε βρει εναλλακτικό τρόπο να μην περιμένει κάποιος ούτε ένα λεπτό".

Αναφερόμενος στους λόγους που προκάλεσαν καθυστερήσεις ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "ο πρώτος είναι μία μεγάλη καθυστέρηση γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί το μέτρο, τα κυκλώματα που διακινούσαν πλαστά εισιτήρια εντός και εκτός των αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα. Το δεύτερο ήταν μία θεσμική καθυστέρηση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων... Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζήτησε να υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, διότι εγώ είχα ζητήσει να ταχυδρομηθούν όλες οι κάρτες με αίτηση μέσω διαδικτύου, απαγορεύτηκε αυτό. Υπήρχε μία μεγάλη καθυστέρηση για να είναι διασφαλισμένο το απόρρητο της μετακίνησης όλων των επιβατών του μετρό και των λεωφορείων. Και άλλοι όροι που έβαλε η Αρχή, που εμείς όχι μόνο οφείλαμε και θέλουμε να τη στηρίξουμε για να μην υπάρχει καμία σκιά γύρω από το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την ηλεκτρονική κάρτα. Άρα, δυστυχώς έπρεπε οι πολίτες αυτοπροσώπως να προσέλθουν στα γκισέ, που θα γίνει η έκδοση αυτών των καρτών. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δικό μας θέμα".

"Τα εισιτήρια θα φθηνύνουν πολύ. Θα φθηνύνουν όταν έχουμε καλύψει μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις κλοπές και τη διαφυγή πόρων που γινόταν στις αστικές συγκοινωνίες" σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση