GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχοι Άκης, Βίκυ και ακόμη 14 για το 'μαύρο πολιτικό χρήμα'

Και σε δεύτερο βαθμό, η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε τους 16 κατηγορούμενους για την υπόθεση του “μαύρου πολιτικού χρήματος” για την ...


Και σε δεύτερο βαθμό, η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε τους 16 κατηγορούμενους για την υπόθεση του “μαύρου πολιτικού χρήματος” για την υπόθεση των "χρυσών" μιζών που φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, από την αγορά των υποβρυχίων και των TOR M1.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της δευτεροβάθμιας εκδίκασης της υπόθεσης, ο πρώην υπουργός και οι 16 συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση θα ακούσουν την ετυμηγορία του δικαστηρίου, που θα καθορίσει την επιστροφή τους ή όχι, στις φυλακές.
Σε πρώτο βαθμό, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε κηρύξει ενόχους τους 17, από τους συνολικά παραπεμφθέντες 19 κατηγορουμένους, επιβάλλοντας ποινές κάθειρξης από 6 έως και 20 χρόνια.
Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, το ποσό που καταλογίζεται ότι έλαβε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, πρώην υπουργός, ανέρχεται σε περίπου 54 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μία δεκαετία.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο, για λόγους υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση