GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις του Τσίπρα με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης - ΦΩΤΟ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο υπουργ...


Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι και ο υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστίνης, Ριάντ Μαλκί βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Διάσκεψης «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή» που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε τις αναρτήσεις του Πρωθυπουργού στο twitter:

1 σχόλιο

  1. Θα ΈΓΡΑΦΑ τι ασθμαίνομε για όλους εσάς .. Αν ήμουν σε δημοκρατική χώρα όπως το ΙΣΡΑΉΛ...Έχω παιδί επικουρικό ΙΑΤΡΌ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και μου είπε σήμερα ΌΤΙ οι φασίστες αρχηγοί της Ν.Δ και της ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣΔΥΣΗΡΥΑΚΙ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ ζήτησαν να μπει επίτροπος ώστε να μπλοκάρει ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ τον εορταστικών μηνών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό ΏΣΤΕ να τους κάνουν να τα παρατήσουν και να φύγουν και να κατηγορούν τον ΤΣΙΠΡΑ..ΞΥΠΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ελεεινοί νέοναζιστές ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΎ ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση