GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Καμμένος: Έχει και ο Τόσκας την ευθύνη που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση για τα Εξάρχεια

«Έχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και ...


«Έχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και όχι να κάνουμε κέφι στα Εξάρχεια», δήλωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,2 ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος επέρριψε ευθύνες και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για την κατάσταση στα Εξάρχεια.
«Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός, ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν και οι προηγούμενοι υπουργοί», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος και επισήμανε: «Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Αναφέρθηκε και στον Ρουβίκωνα.
«Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται», είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ, όποιος καλύπτει αυτές τις δράσεις καλύπτει εν δυνάμει ποινικούς και δεν μπορεί να έχει το πολιτικό σύστημα ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση».
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές κατά του Νίκου Βούτση, για την απόφασή του να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στη Βουλή.
«Όποιος μπαίνει στη Βουλή παράνομα πρέπει να συλλαμβάνεται όπως και σε κάθε φυλασσόμενο χώρο, πόσο περισσότερο στη Βουλή. Εάν θεωρούμε λογικό ότι οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στη Βουλή, να πετάξει φυλλάδια, να κάνει μια ζημιά, να ρίξει μια μπογιά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να μπαίνει σε κανενός το μυαλό ότι θα μπορεί έτσι να μπαίνει στη Βουλή και να κάνει ότι θέλει», τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση