Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! ΤΙ ΛΕΕΙ o Θάνος Ασκητής για την αλλαγή ταυτότητας φύλου...

  Για το νομοσχέδιο σχετικά με την αλλαγή ταυτότητας φύλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, Θάνος Ασκητής.
  Ο κ. Ασκητής εξέφρασε την εκτίμησή του ότι το θέμα δεν αντιμετωπίζεται ψύχραιμα και ότι γίνεται πολιτική εκμετάλλευση από όλα τα κόμματα, ενώ υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο δεν είναι λάθος, αλλά λάθος είναι οι επιλογές των κριτηρίων του νόμου.
  «Απορώ γιατί υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση σε ένα πρόβλημα, το οποίο η επιστήμη μπορεί να δώσει απαντήσεις, ξεκάθαρες, τεκμηριωμένες», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η νομική του διάσταση είναι θετική. Είναι πράγματι αναγκαίο να υπάρξει ένα νομοσχέδιο που θα απλοποιήσει τα πράγματα, σε κάποιον ενήλικα που είναι συνειδητοποιημένος, χωρίς ψυχικά προβλήματα και επιθυμεί την αλλαγή του φύλου του».

  Σχετικά με το όριο ηλικίας που αναφέρεται στο νομοσχέδιο, ότι οι έφηβοι θα μπορούν στα 15 τους χρόνια να επιλέγουν αν θα κάνουν αλλαγή φύλου, δήλωσε:
  «Όταν ένας άνθρωπος παρεμβαίνει στον άξονα της υγείας του και θέλει να διαφοροποιηθεί, εκεί πρέπει να υπάρξουν κριτήρια. Και τα κριτήρια είναι καθοριστικής σημασίας αν ένα παιδί είναι τόσο μικρό. 15 χρονών είναι η καρδιά της εφηβείας, ο έφηβος είναι ασταθής, περνάει μια μεγάλη ποικιλία κριτηρίων ψυχικών ενδιαφερόντων του και αναζητάει τον εαυτό του. Παρασύρεται σε μιμητικές συμπεριφορές, παγιδεύει τους γονείς του και δυστυχώς πολλές φορές από πίσω κρύβονται και πολλά στοιχεία ψυχοπαθολογίας, όπως κατάθλιψη κτλ. Άρα αυτή η ηλικία είναι εξαιρετικά πρώιμη», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι η αλλαγή φύλου θα πρέπει να γίνεται άνω των 17-18 ετών.
  «Εκεί ο καθένας αποκτά την ψυχολογική του ρύθμιση να είναι περισσότερο ώριμος και υπεύθυνος. Αυτά τα φαινόμενα είναι παροδικά, πολλοί έφηβοι μετά αλλάζουν γνώμη. Η προσαρμογή είναι πολύ δύσκολη, ένας άνθρωπος αλλάζει τη ζωή του. Είναι ευαίσθητο θέμα, χρειάζονται πολλές γνώμες ειδικών. Ναι στο νομοσχέδιο, όχι στις πρώιμες αποφάσεις» επεσήμανε.
  Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Οκτ 2017, 2:07:00 μ.μ.


  Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

  Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
  Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

  Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

  Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!  ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

  ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

  ΣΗΜΠΛΗΡΩΜΑ:

  ΜΑ ΤΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ/ΔΙΟΡΘΩΣΗ "ΦΥΛΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ "ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ "ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΚΑΝ ΣΕ ΈΝΑΝ ... ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ/ΕΠΙΓΡΑΦΗ: ΠΡΟΣ ΆΜΕΣΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ! Έτσι δρουν σε μια Αποικία που με την Νέα Εποχή/New Age οδεύει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια σε Παγκόσμιο ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑ!

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! ΤΙ ΛΕΕΙ o Θάνος Ασκητής για την αλλαγή ταυτότητας φύλου... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr