GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ξυλοκόπησαν Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι!

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκαν τρεις Ευέλπιδες που δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους  κουκουλοφόρους στο Μοναστηράκι. Οι Ε...

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκαν τρεις Ευέλπιδες που δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους  κουκουλοφόρους στο Μοναστηράκι.

Οι Ευέλπιδες ήταν εξοδούχοι και επέστρεφαν στη Σχολή Ευελπίδων όταν οι δράστες τους πλησίασαν και τους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει κανέναν από τους δράστες της επίθεσης. Τους τραυματίες Ευέλπιδες επισκέφτηκε στο 401 ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Μετά από μικροεντάσεις σε βάρος αστυνομικών, ομάδα νεαρών που αποχωρούσε από την Πλατεία Συντάγματος επιτέθηκαν σε έναν περαστικό έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και τον ξυλοκόπησαν.

Αργότερα, το απόγευμα και πάλι ομάδα νεαρών επιτέθηκαν σε βάρος των τριών δοκίμων της Σχολής Ευελπίδων και τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να χρειαστεί να διακομισθούν σε νοσοκομείο, ενώ σώθηκαν γιατί φυγαδεύτηκαν τελευταία στιγμή σε καφετέρια. Και οι τρεις φορούσαν πολιτικά ρούχα.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και πάλι οι νεαροί αυτοί επιτέθηκαν σε βάρος άλλων τριών ατόμων στο Μοναστηράκι, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών αντίστοιχα, τους οποίους επίσης ξυλοκόπησαν άγρια και χρειάστηκαν μεταφορά σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες. Εικάζεται ότι όλες οι επιθέσεις έγιναν με κριτήριο την εμφάνιση των θυμάτων που οι δράστες τους πέρασαν μάλλον για ακροδεξιούς.

Σημειώνεται ότι ούτε οι αστυνομικοί γλίτωσαν από το μένος των κουκουλοφόρων καθώς η μία ομάδα κινήθηκε προς το Μοναστηράκι, η άλλη που κινήθηκε όμως προς τα Εξάρχεια για να διαλυθεί, πραγματοποίησε δύο διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ακαδημίας.

1 σχόλιο

  1. Να παει στα γραφέια του Συριζα, εκέι μαζευονται ολο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση