GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ των δημοσιογράφων...

Σε εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι δημοσιογράφοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι ζητούν λύση εδώ και τώρα για τον ασφα...

Σε εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι δημοσιογράφοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι ζητούν λύση εδώ και τώρα για τον ασφαλιστικό τους φορέα (ΕΔΟΕΑΠ).

Οι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ και οι εργοδότες να καταλάβουν ότι «το τζάμπα τελείωσε».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης, ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ απεργούν ζητώντας τη διατήρηση και τη διεύρυνση ενός ενιαίου ΕΔΟΕΑΠ, σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις και υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί από τις 06:00 της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου 2017 έως τις 06:00 της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων καλούν τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την απεργία και να διασφαλίσουν την επιτυχία της.

1 σχόλιο

  1. Απεργία δημοσιογράφων σήμερα κι ευτυχώς για μέρα ησύχασε το κεφάλι μας από τα ψέματα και τις στημένες ειδήσεις. Βλέπετε, τα περισσότερα ΜΜΕ τα έχουν φτωχαδάκια επιχειρηματίες, Μαρινάκης, Κοντομηνάς, Σαββίδης, Αλαφούζος, Κυριακού και πολλοί άλλοι όχι και τόσο φτωχοί. 500 εκ ευρώ χρωστάνε στο ελληνικό δημόσιο απο τα θαλασσοδάνεια που τσέπωναν οι ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες από τις γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις που έκαναν κουμάντο στον τόπο και προσδοκούν σήμερα να ξανακυβερνήσουν.
    Η κατά τα άλλα συμπαθής τάξη των δημοσιογράφων επιτελεί ένα αξιόλογο έργο συλλογής ειδήσεων αλλά αυτή τους η προσπάθεια φιλτράρεται από τον κόφτη συμφερόντων του ιδιώτη επιχειρηματία που θέλει να σερβίρει τις ειδήσεις όπως αυτός γουστάρει και όπως αυτός νομίζει ότι θα επηρεάσει τίποτα γελάδια να τον υποστηρίξουν στα αυριανά του σχέδια μέσω των πολιτικών που ελπίζει ότι θα ελέγχει.
    Όσο για μερικούς αθώους που λένε ότι δεν βλέπουν ΕΡΤ και παρακολουθούν ιδιωτικά κανάλια ας μην ξεχνούν ότι τα χρέη των ιδιωτικών ΜΜΕ εμείς οι απλοί θα τα πληρώσουμε γιατί η τράπεζα δεν χάνει ποτέ. Τα φορτώνει στους πολίτες. Και όταν και οι ίδιες οι τράπεζες πέφτουν έξω πάλι οι πολίτες τα πληρώνουν γιατί εδώ στη χώρα μας κυριαρχεί ένας άρρωστος καπιταλισμός τύπου μεσαίωνα όπου οι φτωχοί, οι κολίγοι πλήρωναν τα σπασμένα. Εδώ δεν είναι Αμερική για να κλείσουν οι χρεοκοπημένες τράπεζες, εδώ είναι Γκρέτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση