GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα δεδηλωμένης - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα δεδηλωμένης" τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογ...


"Δεν υπάρχει κανένα θέμα δεδηλωμένης" τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

"Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται αυτό το ζήτημα. Όποιος το θέτει, δεν έχει κάνει τα μαθήματα συνταγματικού δικαίου που απαιτούνται για να μπορέσει κανείς να συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση στην Ελλάδα" πρόσθεσε.

Ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε πως "σε ό,τι αφορά το ζήτημα ενδεχομένως, της διαφορετικής ψήφου σε επιμέρους άρθρα νομίζω ότι δεν είναι το κεντρικό. Αυτό που είναι το κεντρικό είναι αν επί της αρχής τα πολιτικά κόμματα που αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο, στηρίζουν ή δεν στηρίζουν τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία".

"Δεν πιστεύω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία άλλα και η ελληνική κυβέρνηση η οποία πήρε και την πρωτοβουλία για την κατάθεση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, θα μπορούσε να κατηγορηθεί για συντηρητικά αντανακλαστικά" σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Τζανακόπουλος και τόνισε:

"Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει η ΝΔ, η οποία καλείται να συμβιβάσει μια μειοψηφική φιλελεύθερη πτέρυγα με την ακροδεξιά ηγεμονία την οποία φαίνεται να ασκεί στο εσωτερικό της ΝΔ, η ομάδα πέριξ του κ. Γεωργιάδη αλλά και άλλων πρώην ή και ακόμη και νυν ακροδεξιών στελεχών της, που αυτή τη στιγμή αντιπαρατίθενται σκληρά στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο".

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση