GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Συνελήφθη ο αδελφός-συνεργός του Τυνήσιου δολοφόνου της Μασσαλίας

Στην πόλη Φερράρα της Ιταλίας συνελήφθη χθες ένας από τους αδελφούς του Αχμέντ Χανάτσι, του Τυνήσιου που μαχαίρωσε θανάσιμα δυο γυναίκες...


Στην πόλη Φερράρα της Ιταλίας συνελήφθη χθες ένας από τους αδελφούς του Αχμέντ Χανάτσι, του Τυνήσιου που μαχαίρωσε θανάσιμα δυο γυναίκες, την περασμένη εβδομάδα στην Μασσαλία.

Πρόκειται για τον 25χρονο 'Ανις Χανάτσι, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια και συνέργεια στην διπλή ανθρωποκτονία που διέπραξε ο αδελφός του. Για την σύλληψη συνεργάσθηκαν οι γαλλικές αρχές με την ειδική εισαγγελία κατά της τρομοκρατίας και κατά της μαφίας της Ρώμης.

Ο μουσουλμάνος δράστης της Μασσαλίας, ο οποίος εκτελέστηκε από αστυνομικούς αμέσως μετά τη δολοφονία των δυο γυναικών, είχε ζήσει επί οκτώ χρόνια- μέχρι το 2014- στην πόλη Απρίλια, 50 χλμ έξω από την Ρώμη.

Η Ιταλίδα πρώην σύζυγός του πρόκειται να ανακριθεί από τους εισαγγελείς μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, τις επόμενες ημέρες. Οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν και ένας άλλος αδελφός του Αχμέντ Χανάτσι, ο οποίος ονομάζεται Ανουάρ, εμπλέκεται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση