GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Το πιο ισχυρό και ακριβό οπλικό σύστημα της πατρίδας μας είναι οι άνθρωποι της - ΒΙΝΤΕΟ

"Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να συγχαρώ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσι...


"Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να συγχαρώ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες που σήμερα παρέλασαν αναδεικνύοντας ότι το πιο ισχυρό και το πιο ακριβό οπλικό σύστημα της πατρίδας μας είναι οι άνθρωποι της, οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων που αγωνίζονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο" δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

"Ένα οπλικό σύστημα το οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει ποτέ καμιά χώρα, χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό αλλά και στο υψηλό ηθικό. Το υψηλό ηθικό όμως για να υπάρχει, θα πρέπει να δουν οι άλλοι λαοί του κόσμου τη δύναμη που δίνουν οι Έλληνες πολίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η μεγάλη αγκαλιά που έδωσε ο λαός της Θεσσαλονίκης σήμερα σε αυτή την παρέλαση κάτω από συνθήκες βροχής. Το χειροκρότημα, το δάκρυ, το χαμόγελο των παιδιών, είναι αυτό που δίνει τη δύναμη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να είναι ισχυρότερες όλων" σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

"Για πρώτη φορά φέτος, το έτος εθνοφυλακής, είδαμε να παρελαύνουν εθνοφύλακες από όλη την Ελλάδα. Οι εθνοφύλακες, πλέον, εντασσόμενοι μέσα στον ισχυρό μηχανισμό των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν μια καινούργια δύναμη σε αυτό το έργο το οποίο ενισχύεται και από τους στρατευσίμους, που πλέον με τη νέα δομή που σχεδιάζεται από τη στρατιωτική ηγεσία θα μπορέσει να αποδίδει πολύ καλύτερα στο έργο της προστασίας της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων. Ευχαριστώ όλους του πολίτες για τη στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγχαίρω όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και εθνοφύλακες, μαζί με τους στρατεύσιμους για την πράγματι άριστη παρέλαση και συμμετοχή στις εκδηλώσεις αυτές".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

1 σχόλιο

  1. Σώπα καλέ!

    Και ο Εξανδραποδισμός ΤΩΝ Ελλήνων τουλάχιστον τα τελευταία 7 χρόνια τί είναι;;
    Διώχνεται τα ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΜΥΘΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ "ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ"!

    Παχέα Λόγια και κουραστικό μπλά μπλά μπλά!!!

    Το ΌΧΙ ΤΟΥ 40 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ!!!

    ΤΟ ΌΧΙ ΤΟΥ 40 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!

    Και η Χώρα Είναι Αποικιοκρατούμενη και ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση