GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον μαθητή από το Αφγανιστάν που κληρώθηκε σημαιοφόρος αλλά τελικά, κράτησε την ταμπέλα του σχολείου

Τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 11χρονος Αμίρ από το Αφγανιστάν, παρότι είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος, κράτησε τελικά την ταμπέλα το...


Τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 11χρονος Αμίρ από το Αφγανιστάν, παρότι είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος, κράτησε τελικά την ταμπέλα του σχολείου του κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, σε περιοχή της Δάφνης στην Αθήνα, εξετάζει το υπουργείο Παιδείας.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, θα υπάρξει ανακοίνωση, μόλις το υπουργείο λάβει αναλυτική πληροφόρηση από τους εμπλεκόμενους φορείς, τη Δευτέρα.
"Το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το περιστατικό και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση, κατόπιν πληροφοριών που λαμβάνονται από τη σχολική μονάδα και το πρόγραμμα 'Προσωρινή Στέγαση Προσφύγων αιτούντων άσυλο ή μετεγκατάσταση από την χώρα' του δήμου Αθηναίων, βάση του οποίου η οικογένεια βρίσκεται σε διαμέρισμα", είπε ο κ. Αγγελόπουλος.
Ο Αμίρ σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε δηλώσει σχετικά με τη διαδικασία της κλήρωσης:
"Εγώ δεν ήμουν ενήμερος ότι συμμετείχα στη διαδικασία, απλά μου είπαν ότι βγήκε το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρελάσω μαζί με τους συμμαθητές μου" είχε δηλώσει ο Αμίρ σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι όλοι οι συμμαθητές του, του είχαν δώσει τα συγχαρητήριά τους.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Καλά ρε καλυμμένα ναζιζοφασιστάκια του Νεοεποχήτικου Υπ. "Παιδείας κ. Θρησκεύματος" Τί πάτε να κάνετε;;;

    Θέλετε να το "μεταφράσουν" οι τζιχαντιστές ως προσβολή και προβοκάτσια το να επιμένεται να μπούν σε Χριστιανική Εκκλησία και με Ελληνική Σημαία Μωαμεθανόπουλα και μάλιστα σε Εθνική Εορτή Χριστιανικού Κράτους;;

    Εμείς Τότε κατηγορούσαμε τους Οθωμανούς για τους Γενίτσαρους!!!

    Πέστε στους εντολοδόχους Σας των μνημονιάκιδων που σας δίνουν αμετάφραστα τα "νομοσχέδια" αυτά να τα "πάρουν" ... πίσω!!!

    Προβοκάρεται για ... Αντίποινα!!!

    Έχεται Ακέραια Την Ευθύνη!!!

    Εσείς στο Υπ. Πέρα από Παντελώς Ανίκανοι και με Νεοεποχήτικες Φασίζουσες και Ναζιστικές αντιλήψεις Είσαστε επιπλέον και επικίνδυνοι για την Ασφάλεια του Ελληνικού Λαού!

    ΟΥΣΤ Ανίκανοι και Επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση