GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΩΡΟ στον Τσίπρα η επιλογή της Σπυράκη...

  Babis Nikopoulos    Το ότι η ομάδα του Κούλη δεν ''κερδάει'' είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Έχοντας να αντιμετω...

 Το ότι η ομάδα του Κούλη δεν ''κερδάει'' είναι κάτι παραπάνω από προφανές.
Έχοντας να αντιμετωπίσει μία Κυβέρνηση η οποία απαρνήθηκε κάθε κομματική ιδεολογία της, έπραξε 99% τα αντίθετα όσων είχε υποσχεθεί και φορολόγησε τους Έλληνες σε βαθμό ασφυξίας, η χαζό-ΝΔ του Κούλη όχι μόνο δεν μπορεί να δημιουργήσει ρεύμα ανατροπής σε βάρος του Αλέξη, αλλά βρίσκεται δημοσκοπικά σε μία κατάσταση ουσιαστικής ''ισοπαλίας''.
Μάλιστα η χαζό-ΝΔ του Κούλη έχει καταφέρει να συγκρουστεί εξαιτίας της στρατηγικής της (λέμε τώρα) με κρίσιμες κοινωνικές ομάδες όπως, οι ταξιτζήδες, οι ΠΑΟΚτζήδες, οι δάσκαλοι της ΔΑΚΕ, η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, κλπ.
Στα πλαίσια λοιπόν του ότι η ομάδα δεν ''κερδάει'' ο Κούλης θα ανακοινώσει ότι στη θέση του ''οξυδερκούς'' ''εγώ αγαπώ μία μόνο μία'' Βασίλη Κικίλια, νέα εκπρόσωπος τύπου της χαζό-ΝΔ θα είναι η κυρία Μαρία Σπυράκη!!
Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει άλλο ένα δώρο στον Αλέξη, ο οποίος σε κάθε ανακοίνωση τύπου της κυρίας Σπυράκη δεν θα είναι αναγκασμένος να απαντάει, παρά να επιδεικνύει την φωτογραφία που βλέπετε την νέα εκπρόσωπο τύπου της χαζό-ΝΔ αγκαλιά (!!!) με τον Άκη, κι επίσης να επιδεικνύει την μισθοδοσία της εν λόγω κυρίας στην Ευρωβουλή (20 χιλιαρικάκια το μήνα) καθώς η μαντάμ Σπυράκη δεν θα παραδώσει την έδρα της στην Ευρωβούλη, αλλά θα την πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες για να εκπροσωπεί το χαζό-κόμμα της λαχαναγοράς.
Σε άλλες ''στρατηγικές κινήσεις'', ο Κούλης θα αλλάξει τον διευθυντή του γραφείου τύπου το οποίο θα παραδώσει στα ''σίγουρα χέρια'' του ''ευφυούς'' και ''σταθερού'' κ.Ζούλα, για τον οποίο η κυβερνητική προπαγάνδα απλά θα επιδεικνύει το κολάζ που βλέπετε στην δεύτερη εικόνα, και θα αφαιρέσει από τον Άδωνι τον τομέα της Άμυνας για να τον δώσει σε ένα πιο κατάλληλο βλήμα, τον ''οξυδερκή'' Κικίλια! Μία κίνηση που θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις.
Δεν θα πλήξουμε καθόλου.

4 σχόλια

  1. Εσύ ως τι γράφεις σχόλιο κε babis για την ΝΔ;
    Αφου ΝΔ δεν είσαι. Κακεντρεχείς εισαι. Συριζαίος σίγουρα αντε γράψε τον θαυμασμό σου στον Τσίπρα αλλού. Εσυ δεν έγραφες αλλού κακιες για όλους. Αντε στο καλό μη σου ευχηθω τίποτα άλλο babis Nikopoulos με το πλούσιο έργο στην λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε babis, τι κακό έχει η Σπυράκη???...Μια χαρά στέλεχος είναι, με εμπειρία και στην δημοσιογραφία και στην πολιτική...Και για ποια δημοσκοπική ισοπαλία μιλάς???..Είναι αστείο και να το ψελίζεις αυτό..η διαφορά είναι πάνω από 10 μονάδες, ο κόσμος τον Τσίπρα τον έχει απαξιώσει εντελώς και εσύ βγάζεις φανταστικά σενάρια ..Εσύ συνέχισε να θυμιατίζεις τον Τζανακόπουλο και τον Παππά και σε λίγο οι πολίτες θα σε πάρουν με τις ντομάτες για τις βλακείες που τους λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολόπουλε μήπως ξέχασες τις φωτογραφίες του Αλέξη με τον 'μπούλη' τον Καμμένο αγκαλιά, είναι σχετικά πρόσφατες!!!!!!!!!!
    Αλήθεια θα το φανταζόσουν αυτό ποτέ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα που έκρυβε από ΟΛΟΥΣ η κ. Σπυράκη για Βank-Run το 2012 που έκρυβε στο μαξιλάρι της, Ήταν για όλους;; Η μονό από ΑΠΛΌ τον λαό....Βρισκόμαστε στον Εικοστό πρώτος αιώνας, ΕΠΟΧΉ της επανάστασης στην ψηφιακή εποχή, με εκατονταδες χιλιάδες πράκτορες- χακερ με μαύρα και λευκά κάπελα και η κ. Σπυράκη ΝΌΜΙΖΕ ότι έκρυβε το Βank-Run ...και να ήθελε δεν μπορούσε, ΑΠΛΟΣ εξυπηρετούσε ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΨΆΡΙΑ που έβγαζαν τόνους λεφτά έξω, άσπρα, μαύρα ,κίτρινα.. Απλώς είπε μια βλακεία και σήμερα ΜΕΡΙΚΟΊ άνθρωποι την αποκαλούν ΚΑΙ πατριώτισσα ..

    Όταν όλοι εμείς που τα ψάχνουμε αυτά γνωρίζαμε ΌΤΙ το 2012 ΑΝ έπεφτε η Ελλάδα η Ευρωζώνη θα διαλυόταν , Έτσι χάσαμε το μεγάλο διαπραγματευτικό μας ΌΠΛΟ ως χώρα διοτι η Ευρώπη ήταν απροετοίμαστη δεν υπήρχαν τότε οι μηχανισμοί EFSM, ΕFSF και ΕSM και αντί να πάρουμε ΤΌΤΕ καλύτερους όρους τους δώσαμε τον χρόνο να μας πουν {σήμερα είμαστε οχυρωμένοι} και αυτό το λένε οι πασοκονεοδημοκρατες ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ !!!!... λίγη ντροπή..Αιδώς αχρείοι

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση