GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν σε πεζόδρομο κλείνοντας την είσοδο σχολείου

Δυστυχώς, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στα ελληνικά πεζοδρόμια, σε ράμπες αναπήρων, σε πεζόδρομους και γενικά σε σημεία που δεν επι...


Δυστυχώς, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στα ελληνικά πεζοδρόμια, σε ράμπες αναπήρων, σε πεζόδρομους και γενικά σε σημεία που δεν επιτρέπεται η στάθμευση, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Μόνιμη "δικαιολογία" ορισμένων ασυνείδητων οδηγών, οι οποίοι αδιαφορούν για τα προβλήματα που δημιουργούν, είναι ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ για να αφήσουν το όχημά τους.
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, είχαμε αναφερθεί στο παράνομο παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν πάνω σε πεζόδρομο, μπροστά από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας, κλείνοντας έτσι την είσοδό του και δυσκολεύοντας την πρόσβαση στους πεζούς. Επίσης, στον πεζόδρομο βρίσκονταν παρκαρισμένα και πολλά μηχανάκια.
Όπως φαίνεται, σε νέα φωτογραφία η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, καθώς τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που είναι παρκαρισμένα στο σημείο είναι περισσότερα.
Δείτε τη φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση