GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία, από τον 37χρ...


Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία, από τον 37χρονο Βούλγαρο, εραστή της συζύγου του.
Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία ο γιατρός είχε και ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του, ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.
Αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού
Τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο παντρεμένο ζευγάρι οι καυγάδες κυριαρχούσαν, με τον 62χρονο να έχει σοβαρές υποψίες για εξωσυζυγική σχέση της 38χρονης.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, ο γιατρός αμφισβητούσε την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού ζητώντας ανά περιόδους από την 38χρονη να προχωρήσουν σε τεστ dna προκειμένου να αποδειχθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας.
Η αμύθητη περιουσία
Σημειώνεται ότι, ο άτυχος γιατρός είχε μία… αμύθητη περιουσία τόσο κινητή όσο και ακίνητη, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, εικάζεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που η 38χρονη συμμετείχε στον σχεδιασμό της δολοφονίας του, προκειμένου να κερδίσει μεγάλος μέρος της περιουσίας.
Η ίδια φαίνεται ότι διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον 38χρονο ομοεθνή της, ωστόσο τον τελευταίο μήνα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο της εξόντωσης του άτυχου καρδιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση