GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Μικρές Κυρίες ποζάρουν...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Αφού κέρδισαν πέρσι τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, επανέρχονται φέτος δριμύτερες ...



ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Αφού κέρδισαν πέρσι τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, επανέρχονται φέτος δριμύτερες για να...κλέψουν και πάλι παράσταση!

Ο λόγος για τις ζηλευτές «Μικρές Κυρίες» που σκηνοθέτησε με δεινότητα η άξια Αθανασία Καλογιάννη, οι οποίες γυρίζουν στο θέατρο Χυτήριο που τις φιλοξένησε πέρσι επιτυχώς από τις 22 Οκτωβρίου για να παίζονται εκεί κάθε Κυριακή στις 11.30 πμ.

Το enikos.gr μπήκε στη φωτογράφηση που έγινε για την γερή παράσταση και απαθανάτισε την ανανεωμένη και ισχυρότατη ομάδα που είναι έτοιμη για τα καλύτερα. Πάρτε πρόγευση!


Το διάσημο αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας “Οι Μικρές Κυρίες” της Λουίζα Μέι Άλκοτ “ενώνονται” μετά από μια ευτυχή συγκυρία στο θέατρο “Χυτήριο”.


Σε θεατρική διασκευή της Βασιλικής Μακρή και αυτό το χειμώνα, το μαγικό ραβδάκι της Αθανασίας Καλογιάννη στη σκηνοθεσία, θα ξεσκονίσει από ξεχασμένα συρτάρια της ψυχής παλιές προσδοκίες και όνειρα και θα τα μετουσιώσει σε μια ξεχωριστή περιπέτεια γεμάτη ατόφια χρώματα και αληθινά συναισθήματα, αναλλοίωτα στο χρόνο!
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, με την τρυφερή ιστορία ζωής τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, του φίλου τους Λόρι, της στοργικής τους μητέρας και του πατέρα αγωνιστή, λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένας ύμνος, στην αξία της οικογένειας, της αγάπης και της φιλίας που προωθεί αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η αλληλοβοήθεια, η πίστη στο όνειρο και η επίτευξη κάθε στόχου.






Μια περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες! Σας περιμένουμε, για να ταξιδέψουμε μαζί στο πιο όμορφο μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: ΕΛΕΝΑ ΣΔΟΓΚΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΙΝΑΛΕ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΛΗΣ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΚΟΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΑΝΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΟΥΧΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση