GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεννηματά για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

"Η στυγερή και άνανδρη δολοφονία του δικηγόρου και εκλεκτού νομικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη. Απε...


"Η στυγερή και άνανδρη δολοφονία του δικηγόρου και εκλεκτού νομικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του", δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Είναι ένα βαρύ πλήγμα για τη δικηγορία και τη Δικαιοσύνη. Είναι όμως κι ένα ακόμη σύμπτωμα της βαθιάς κοινωνικής παθογένειας που βιώνει η χώρα.

Η μαφιόζικη επίθεση καταδεικνύει δυστυχώς με τον πιο μελανό τρόπο το έλλειμμα ασφάλειας που νιώθει κάθε πολίτης ακόμη και μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση πρέπει -επιτέλους- να αναλάβει τις ευθύνες της για το διάχυτο αίσθημα ανομίας και ανασφάλειας που εντείνεται κι απλώνεται παντού γύρω μας» αναφέρει η Φ.Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση