Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

  ΠΑΡΑ τα εκατομμύρια που πήρε! ΠΟΙΑ ιστορική εφημερίδα κατέβασε ρολά...

  Από σήμερα διακόπτει την κυκλοφορία της -καθώς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι- προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας η ιστορική εφημερίδα της βόρειας Ελλάδας  «Μακεδονία»
  Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα άνω των 15 μηνών ενώ η διοίκηση της επιχείρησης δηλώνει αδυναμία να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της. 
  Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση της «Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής» χρηματοδοτήθηκε αδρά από την προηγούμενη κυβέρνηση με 10.000.000 ευρώ, πήρε δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς 1.5 εκατ., αιτήθηκε και εντάχθηκε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ρυθμίζοντας τις οφειλές κατά το δοκούν, αλλά την ίδια ώρα άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους.
   Η νομική εκπρόσωπος του Ελληνοαμερικάνου ιδιοκτήτη της εφημερίδας Τζον Ρήγα και διαχειρίστρια Β. Σουλοπούλου, σε συνάντησή της με εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων ανέφερε ότι δεν υπάρχουν χρήματα πλέον ούτε για τη συντήρηση του πιεστηρίου, το οποίο είχε μισθωθεί από την εταιρεία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», η οποία έχει πτωχεύσει. 
  Οι εργαζόμενοι κατά τη συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες αποφάσισαν να προχωρήσουν από σήμερα σε επίσχεση εργασίας ενώ θα προσφύγουν και στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
  Πηγή: dailythess.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΠΑΡΑ τα εκατομμύρια που πήρε! ΠΟΙΑ ιστορική εφημερίδα κατέβασε ρολά... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr