GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν πρόκειται για φωτοβολίδα αλλά για απόφαση", λένε συνεργάτες του Λεβέντη

«Δεν πρόκειται για φωτοβολίδα αλλά για απόφαση» διευκρινίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στενοί συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη, αναφερόμενοι στα περί πα...


«Δεν πρόκειται για φωτοβολίδα αλλά για απόφαση» διευκρινίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στενοί συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη, αναφερόμενοι στα περί παραίτησής του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων από βουλευτής, όπως ο ίδιος είπε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι, σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Χθες, ο κ. Λεβέντης απέστειλε επιστολή στον Προκόπη Παυλόπουλο με την οποία του ζητούσε να μην προχωρήσει στην υπογραφεί του εν λόγω νόμου. Μία μέρα μετά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε απαντητική του επιστολή ενημερώνει τον κ. Λεβέντη ότι θα λάβει, ως οφείλει θεσμικώς, υπόψη του, την επιστολή του.

Κατόπιν αυτών, στελέχη της Ένωσης Κεντρώων διευκρινίζουν ότι αν υπογραφεί το νομοσχέδιο ο Βασίλης Λεβέντης σκοπεύει να παραιτηθεί από βουλευτής και να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου του κόμματος του ως εξωκοινοβουλευτικός. Διευκρινίζουν, επίσης, ότι την απόφασή του θα την ανακοινώσει τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας που έχει στη Θεσσαλονίκη και διαβεβαιώνουν ότι η απόφαση αυτή αφορά αποκλειστικά τον ίδιον και όχι τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματός του.

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων παραπέμπουν στον ίδιο τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, οποίος σε συνέντευξή του το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι δήλωσε ότι «δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» και εξήγησε πως το κόμμα του «δεν είναι θεοκρατικό, αλλά όπως όλοι οι ηγέτες του Κέντρου, ο Πλαστήρας και ο Γεώργιος Παπανδρέου έτσι κι ο ίδιος σέβονται την Εκκλησία και την παράδοση». «Είναι το μόνο που μας απέμεινε», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση