GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δώρο της οικογένειας Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ.

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη δεν θα μείνει από ό,τι φαίνεται μόνο στις άπειρες ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία για την αποτ...


Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη δεν θα μείνει από ό,τι φαίνεται μόνο στις άπειρες ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματική της επέμβασή και την απελευθέρωση του, αλλά θα προχωρήσουν σε μία δωρεά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr, η οικογένεια Λεμπιδάκη επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της γνωστοποίησε την πρόθεση της να κάνει μία δωρεά. Οι επικεφαλής της αστυνομίας, αφού ευχαρίστησαν την οικογένεια για την ευγενική της πρόθεση, εν συνεχεία συμφώνησαν να συναντηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για να συζητήσουν το θέμα.

Η οικογένεια Λεμπιδάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, προτίθεται να δωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. καινούργια περιπολικά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση