GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με αρκούδα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν την Παρασκευή το πρωί στο Κολοράντο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκ...


Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν την Παρασκευή το πρωί στο Κολοράντο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μία... αρκούδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε, κοντά στο Ριφλ, ενώ και τα εφτά άτομα επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο. Τα θύματα είναι η 7χρονη Κίμπερλι Ερντάντες, ο 63χρονος Ευγένιο Ερνάντες Αλταμιράνο, ενώ αργότερα στο νοσοκομείο κατέληξε η 15χρονη Μπριζέιντα Ερντάντες, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Grand River Hospital κοντά στο Ριφλ και ακολούθως με εναέρια μέσα στο Children’s Hospital του Ντένβερ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για ένα 9χρονο αγόρι, μία 62χρονη γυναίκα, τον 36χρονο οδηγό και μία 32χρονη.

Σύμφωνα με τις αρχές, κανένα από τα επτά άτομα δεν φορούσε ζώνη ή καθόταν σε ειδικό παιδικό κάθισμα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε και η αρκούδα. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Πηγή πληροφοριών: cbsnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση