GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΑΝ! Ρουσόπουλος: "Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στην πολιτική..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική σκηνή μίλησε σήμερα ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι σκ...


Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική σκηνή μίλησε σήμερα ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πολιτική, αλλά προς το παρόν δεν το έχει συζητήσει με τον πρόεδρο του κόμματος.
«Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική υφίσταται και είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά» απάντησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος σε ερώτηση που του ετέθη σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σχετικά με τον αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πολιτική.
Ερωτηθείς δε, εάν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε πως δεν έχει γίνει η σχετική συζήτηση ακόμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά πρόσθεσε πως σκοπεύει να το κάνει ώστε ακολούθως να αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα, όπως ορίζει η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση