Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

  Στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μεταβαίνει ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη


  Ανακουφισμένος από την απελευθέρωση του γιου του μετά από έξι μήνες ομηρείας, είναι ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Ιωάννης, που μεταβαίνει στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια ,για να βρεθεί στο πλευρό του γιου του.

  Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας είναι ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της Κρήτης. Ξεκίνησε σε ηλικία 13 χρόνων να εργάζεται στο εμπορικό κατάστημα του πατέρα του και έως τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν επικεφαλής της "Παγκρήτιας Τράπεζας", της μεγαλύτερης συνεταιριστικής τράπεζας της χώρας.

  Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ο κ. Λεμπιδάκης ασχολούνταν αποκλειστικά με την Παγκρήτια Τράπεζα, ενώ η διαχείριση της Πλαστικά Κρήτης έχει περάσει αποκλειστικά στους δυο γιους του.

  Πριν από λίγους μήνες παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου που κατείχε για χρόνια, έχοντας οδηγήσει την Συνεταιριστική Τράπεζα στην κορυφή. Σημειώνεται ότι η αποχώρηση αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς ο κ. Λεμπιδάκης θα ήθελε να διευκολύνει τη διαδικασία και τις εξελίξεις μετά την είσοδο του κ. Σάλλα στη διοίκηση της Τράπεζας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μεταβαίνει ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr