GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια που απολογούνται οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη - ΦΩΤΟ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, τα επτά άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της απαγωγής...


Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, τα επτά άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρώτος απολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της μάντρας, που ήταν και το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων. Ο άνδρας απολογούνταν επί 2,5 ώρες, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο φερόμενος ως φύλακας του Μιχάλη Λεμπιδάκη και στη συνέχεια θα είναι η σειρά ενός εκ των δύο κατηγορούμενων που αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

,,

Τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

Για την ίδια υπόθεση έχει, ήδη, απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και μία 16χρόνη κόρη ενός εκ των κατηγορουμένων που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση