GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπαρτσελόνα μαθαίνει... ελληνικά ενόψει Ολυμπιακού - ΦΩΤΟ

Τις γνώσεις των φιλάθλων της στα... ελληνικά, "τεστάρει" η Μπαρτσελόνα, ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστ...


Τις γνώσεις των φιλάθλων της στα... ελληνικά, "τεστάρει" η Μπαρτσελόνα, ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι "μπλαουγκράνα" ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ένα κουίζ με τα ονόματα των παικτών της Μπαρτσελόνα στα ελληνικά. Εκεί, οι φίλαθλοι της ομάδας διαβάζοντας το όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες και καλούνται να μαντέψουν σε ποιον παίκτη αντιστοιχεί.

"Με αφορμή το παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού θα λάβουμε κάποια μαθήματα ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα σχετίζεται με κάθε λέξη;" γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Μάλιστα σε περίπτωση που κάποιος απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, εμφανίζεται το μήνυμα "Υπέροχα, πρέπει να είσαι Έλληνας".

Η Μπαρτσελόνα δημοσιεύει παράλληλα και μια φωτογραφία με τα ελληνικά ονόματα των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση