GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίποινα του ισραηλινού στρατού για τη νέα εκτόξευση ρουκέτας από την Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε ένα φυλάκιο της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, λίγες ώρ...


Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε ένα φυλάκιο της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, λίγες ώρες μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τους Παλαιστίνιους προς το Ισραήλ.

Η ρουκέτα προκάλεσε την ενεργοποίηση των σειρήνων προειδοποίησης της αεράμυνας στο νότιο Ισραήλ, αλλά τελικά δεν έφθασε στο ισραηλινό έδαφος και έπεσε στα παλαιστινιακά εδάφη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Ως αντίποινα, ένα ισραηλινό άρμα μάχης κατέστρεψε το φυλάκιο της Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί από την οβίδα.

Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς υποτίθεται πως εφαρμόζει μια ντε φάκτο ανακωχή μετά τον πόλεμο με το Ισραήλ το 2014, ωστόσο αρνείται τον αφοπλισμό της και συχνά πραγματοποιεί επιθέσεις, κυρίως με ρουκέτες, εναντίον του Ισραήλ από τη λωρίδα της Γάζας, την οποία άλλωστε ελέγχει.

Πηγή πληροφοριών: Jerusalem Post, Times of Israel

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση