GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Αυτή η κυβέρνηση μου προκαλεί θλίψη - Δεν έχω καμία επαφή με τον Τσίπρα

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα και όταν παρακολουθώ αυτή την κυβέρνηση, μου προκαλεί θλίψη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρο...


«Δεν έχω καμία επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα και όταν παρακολουθώ αυτή την κυβέρνηση, μου προκαλεί θλίψη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στη «Liberation» όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα, απάντησε πως «οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μου φαίνονται φοβισμένοι, αλλοτριωμένοι» και πρόσθεσε:
«Μερικές φορές μοιάζουν σαν να διαμαρτύρονται ή να συζητούν». Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως η κατάσταση στην Ελλάδα πάει καλύτερα, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε πως αυτό είναι ψέμα. «Και το 2013- 2014 έκαναν λόγο για έξοδο από την οικονομική κρίση»
Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι τον βλέπει ως φίλο, όμως δεν προσδοκά πολλά από την πολιτική που προωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση