GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες προσαγωγές για την υπόθεση Λεμπιδάκη - Το προφίλ των συλληφθέντων

Στη σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες της υπόθεσης της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μέχρι αυτή ...


Στη σχολή Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες της υπόθεσης της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή επίσημα από την αστυνομία αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί 8 άτομα μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι 17 ετών. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν πραγματοποιήσει ακόμη 10 προσαγωγές και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιες να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας Σκοπιανός ο οποίος εντοπίστηκε να είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον 53χρονο επιχειρηματία στη μάντρα ανταλλακτικών όπου κρατούνταν όμηρος.

Επίσης εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ένας από τους Κρητικούς συλληφθέντες να είχε εμπλακεί στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ο τελευταίος πιθανόν να ήταν και ο "εγκέφαλος" της απαγωγής.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας ποινικός που έχει κατηγορηθεί για βομβιστικές επιθέσεις, ένας ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, δύο καταστηματάρχες στο Ρέθυμνο, ένας 23χρονος κατηγορούμενος για πυροβολισμούς σε βάρος μίας γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας κοντά στα Σφακιά και ένας ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων.

Πηγή φωτογραφιών: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση