GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΗ η Φώφη, αλλά... ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ νέο γκάλοπ για την Κεντροαριστερά!

Προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά και σκληρή μάχη μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη, Σταύρου Θεοδωράκη και Γιώργου Καμίνη για τη δεύτερη θέση που οδ...


Προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά και σκληρή μάχη μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη, Σταύρου Θεοδωράκη και Γιώργου Καμίνη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στον β' γύρο, δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Prorata και δημοσιεύει σήμερα η «Εφ.Συν.».

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των εννέα διεκδικητών της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστό 25%, γεγονός που την καθιστά ακλόνητο φαβορί για την επόμενη φάση της διαδικασίας.

Από εκεί και πέρα, επικρατεί «συνωστισμός» τριών υποψηφίων για τη δεύτερη θέση, με διαφορές στα όρια ή μικρότερες του στατιστικού λάθους, που προμηνύουν ντέρμπι ψήφο ψήφο το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ποσοστό 11% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μισή μονάδα υπολείπεται ο Σταύρος Θεοδωράκης (10,5%) και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, 6% λαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Σημειώνεται ότι εξαιρετικά υψηλό (33%) είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων - παρά το ότι η αναμέτρηση οδεύει προς την τελική της ευθεία-  που σημαίνει ότι οι συσχετισμοί αυτοί είναι ευμετάβλητοι....

1 σχόλιο

  1. Θα ΈΓΡΑΦΑ τι ασθμαίνομε για όλους εσάς .. Αν ήμουν σε δημοκρατική χώρα όπως το ΙΣΡΑΉΛ...Έχω παιδί επικουρικό ΙΑΤΡΌ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και μου είπε σήμερα ΌΤΙ οι φασίστες αρχηγοί της Ν.Δ και της ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣΔΥΣΗΡΥΑΚΙ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ ζήτησαν να μπει επίτροπος ώστε να μπλοκάρει ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ τον εορταστικών μηνών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό ΏΣΤΕ να τους κάνουν να τα παρατήσουν και να φύγουν και να κατηγορούν τον ΤΣΙΠΡΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΈΧΟΜΕ ΚΆΨΕΙ ΑΚΌΜΑ το στρώματα που κοιμάστε ελεεινοί νέοναζιστές..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση