GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ για τη συνέντευξη Τζανακόπουλου: Λέει ψέματα και το γνωρίζει

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε στο real.gr ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων μέτρων, εξαπέλυσε με ...


Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε στο real.gr ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων μέτρων, εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.
«Ας παραδεχθεί, επιτέλους, την αλήθεια η Κυβέρνηση», είναι ο τίτλος στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία αναφέρει ότι «ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων. Λέει ψέματα και το γνωρίζει».
«Η Κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να επιβάλει και νέα μέτρα 7 δις ευρώ το 2018, το 2019 και το 2020. Μέτρα που θα μειώσουν και πάλι μισθούς, συντάξεις και επιδόματα», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Είναι ακριβώς τα μέτρα που σκοπεύει να αμβλύνει η Νέα Δημοκρατία με το εναλλακτικό σχέδιό της», αναφέρει, καταλήγοντας, η Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση