GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κοντονής στη Χρυσή Αυγή: Να μην εμπλέκετε τον Χριστιανισμό με τις αθλιότητες και τη δολοφονική σας δράση - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. "Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τελ...


Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

"Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τελείωσε την ομιλία του λέγοντας ότι το κόμμα αυτό αγωνίζεται για του Χριστού την πίστη την Αγία και την πατρίδας της την ελευθερία. Για του Χριστού την πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Φύσσα; Για του Χριστού την πίστη την Αγία, κυνηγάτε τους μετανάστες και υπάρχουν αμετάκλητες καταδίκες των ελληνικών δικαστηρίων" είπε ο κ. Κοντονής απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

"Να μην εμπλέκετε ούτε τη θρησκεία, ούτε τον Χριστιανισμό με τις αθλιότητες σας και τη δολοφονική σας δράση. Γιατί ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της αγάπης και εσείς είσαστε η πολιτική παράταξη του μίσους και της μισαλλοδοξίας" πρόσθεσε.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος που απάντησε στον κ. Κοντονή: "Ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε μία ακόμη ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Μετά την παρέμβασή του να καθαρογραφεί αμέσως η απόφαση για την Ηριάννα που δεν ήταν δουλειά σας. Γίνεται αυτό για τον φτωχό μεροκαματιάρη που καταδικάζεται; Όχι, για τους συντρόφους σας γίνεται. Προστατεύετε τρομοκράτες και εγκληματίες. Να μην μιλάτε για εγκληματίες".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση