GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε δρομέα σε ημιμαραθώνιο - ΦΩΤΟ

Ένας αθλητής από τη Βενεζουέλα έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος ένας 26χρονος, κατά τη διάρκεια ημιμ...


Ένας αθλητής από τη Βενεζουέλα έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος ένας 26χρονος, κατά τη διάρκεια ημιμαραθωνίου στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός οδηγός, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προσπέρασε κάποια αυτοκίνητα που είχαν σχηματίσει ουρά, έπεσε πάνω στο εμπόδιο που είχε βάλει η αστυνομία για να αποκλείσει τη διέλευση των οχημάτων για τον ημιμαραθώνιο και στη συνέχεια χτύπησε τον δρομέα.

Ο άτυχος δρομέας, ο Νταβίντ Γιάνιεζ Πατσέκο, πέθανε λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη.

Ο 35χρονος Γιάνιεζ είχε φύγει από την πατρίδα του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ήταν μέλος μιας ομάδας αθλητών από τη Βενεζουέλα που έτρεχαν σε αθλητικές διοργανώσεις στο εξωτερικό. Είχε αποφασίσει να τρέξει στον αγώνα ελπίζοντας να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση για να στείλει το έπαθλο των 500 δολαρίων στον 13χρονο γιο του, στη Βενεζουέλα.

"Ήταν πολύ αγχωμένοι όλοι τους, γιατί ήθελαν να πάρουν κάποια χρήματα για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή τους", δήλωσε ένας φίλος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση