GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βαλαβάνη... ανακρίνει τον Βασάλο - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που τελείωσε το Survivor, ωστόσο πολλοί παίκτες συνεχίζουν να κάνουν παρέα ακόμα και σήμερα. Δύο...


Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που τελείωσε το Survivor, ωστόσο πολλοί παίκτες συνεχίζουν να κάνουν παρέα ακόμα και σήμερα. Δύο από αυτούς είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι μετά το τέλος του παιχνιδιού έκαναν μαζί διακοπές.
Αυτή τη φορά όμως, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν τηλεοπτικά, καθώς η αθλητικογράφος πήρε συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Ο πρώην παίκτης των "Μαχητών" μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.
«Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν famous, οπότε δεν μας έγινε πρόταση. Κάναμε εμείς αίτηση για να μας πάρουν στο παιχνίδι. Εγώ δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης και δεν ήτανε το κλασικό reality στο οποίο ξέρουμε, κλεισμένοι δηλαδή σε ένα σπίτι, οπότε αυτό το δύσκολο ήταν για μένα κάτι το οποίο ήταν πρόκληση, το είδα έτσι γιατί είμαι ένας άνθρωπος στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις».
Επίσης, αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν Εύζωνας: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εύζωνας. Μπορώ να το συγκρίνω λίγο και με το Survivor, ειδικά τις πρώτες μέρες που περνάς στην εκπαίδευση, τις σαράντα αυτές μέρες, τις δύσκολες, αλλά μετά όταν καταφέρνεις και γίνεσαι εύζωνας είναι μεγάλη τιμή».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση