GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης "έδιωξε" βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ψήφισε την αλλαγή φύλου!

"Οι ασπασμοί δεν χρειάζονται όταν ψηφίζονται τα αισχρά. Αυτό φέρεται να είπε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στον βου...


"Οι ασπασμοί δεν χρειάζονται όταν ψηφίζονται τα αισχρά. Αυτό φέρεται να είπε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη μια μέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, όπως αναφέρει το kozan.gr.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε μετά τη λήξη της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χθες, για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, όταν ο βουλευτής Κοζάνης παίρνοντας το αντίδωρο, επιχείρησε να ασπαστεί τον Μητροπολίτη.

2 σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια αυτή [η είδηση] ΆΛΛΑ αν είναι πολύ βλακεία κουβαλανε στο μυαλό τους μερικοί οι παπάδες..Νομίζουν ότι είναι ο ίδιος ΘΕΟΣ που αντιπροσωπεύουν ξεχνώντας τα λόγια του θεού τους όταν έλεγε ότι ήλθε στην ΓΗ για τους αμαρτωλούς και όχι για τους [τίμιους] [η για τους ΠΑΠΑΔΕΣ}..

    Uros



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή Απάντηση Του Έδωσε ο Παύλος!

    Διότι ο Φαρισσαϊσμός Της "Πρώτης Φοράς Αριστεράς" έχει ξεπεράσει και τον Φασισμό Των Χουντοφασιστών Του 67!

    Αλλά Σε μια Αποικία Αυτό Είναι "Φυσικό Επακόλουθοω"!

    Σαυτήν Την Αποικία Δεν Υπάρχει ΟΥΤΕ Φιλοσοφία ΟΥΤΕ Επιστήμη ΟΥΤΕ Επιστημονική Αντίληψη ΟΥΤΕ Προοπτική!!! Σαυτό ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ... ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!

    Για Την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΝΤΩΦΟΝΑΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ:

    ΖΗΤΩ Ο ΕΛΑΣ!

    ΖΗΤΩ ΤΟ/Η/ΤΑ ΕΑΜ/ΕΠΟΝ/ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΕΠΟΝ/ΕΛΑΝ/ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!!

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΆΡΗ!!! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΕΠΟΝ/ΕΛΑΝ/ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ.....



    ΥΓ. Όποιος Κατακρίνη Την ΕΣΣΔ Τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ... ΣΑΠΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση