GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός λεωφορείου έτρωγε και οδηγούσε με το ένα χέρι - Πειθαρχικός έλεγχος από τον ΟΑΣΘ

Σε πειθαρχικό έλεγχο από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ θα υποβληθεί ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 81-Β (Θεσσαλονίκη-Κουφάλια) μετά τις καταγγελ...


Σε πειθαρχικό έλεγχο από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ θα υποβληθεί ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 81-Β (Θεσσαλονίκη-Κουφάλια) μετά τις καταγγελίες επιβατών για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι επιβάτες, ο οδηγός έτρωγε και οδηγούσε με το ένα χέρι. Άλλο περιστατικό που έχει καταγγελθεί, αναφέρει ότι είχε ξεχάσει τη μεσαία πόρτα του αστικού λεωφορείου ανοιχτή και μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών, ακινητοποίησε το όχημα και την έκλεισε.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε η διοίκηση του Οργανισμού, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στη γραμμή 81Β και ζητά συγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε». Επίσης, διαβεβαίωσε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης «ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς».

«Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πύλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης» καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού.

Ταυτόχρονα, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΘ, Μανώλης Λαμτζίδης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του οδηγού "ανάρμοστη και εγκληματική καθώς θα μπορούσε να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα".

«Όπως εμείς σεβόμαστε και τιμούμε το έργο όλων των υπαλλήλων και ειδικότερα των οδηγών και καταβάλλουμε προσπάθεια για να λαμβάνουν τις αποδοχές τους έγκυρα και ακέραια, έτσι και το προσωπικό του ΟΑΣΘ θα πρέπει να σέβεται και να τιμά τους επιβάτες και να συμβάλει ώστε να εκτελείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η μετακίνηση τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμτζίδης.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ, Πηγή φωτογραφίας: Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση