GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ένταση με την ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλή. Εργαζόμενοι έκαψαν τις ρόμπες τους...

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να ανέβουν τον φράχτη και να σηκώσουν ένα πανό που έγραφε...


Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να ανέβουν τον φράχτη και να σηκώσουν ένα πανό που έγραφε: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, επικίνδυνοι ψεύτες».
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα έξω από την Βουλή, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για την «πορεία σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας, της Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ».
Κεντρικό σύνθημα της ΠΟΕΔΗΝ είναι «απέχουμε από την αξιολόγηση. Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς της κυβέρνησης» και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.


Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έφτασαν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους όπου κρατώντας στα χέρια τους τις ρόμπες που φορούν στο νοσοκομείο τους έβαλαν φωτιά και τις έκαψαν.
Πάνω στις ρόμπες είχαν γράψει την λέξη ανεργία, ενώ στους κάδους που θα τις πετούσαν έραψαν συνθήματα όπως «Μας πετάτε στα σκουπίδια» και «ζούμε στην αβεβαιότητα ως πότε κάδους».
Λίγο νωρίτερα είχαν κρεμάσει θηλιές στο λαιμό τους θέλοντας έτσι να δείξουν πόσο απελπιστική είναι η κατάσταση στον κλάδο τους. Μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται και για τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση