GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσιο τέλος για το ακυβέρνητο ιστιοφόρο στα ανοιχτά της Κρήτης

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων που επέβαιναν σε ιστιοφόρο με σημαία Ιταλίας, το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου, καθώς έ...


Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων που επέβαιναν σε ιστιοφόρο με σημαία Ιταλίας, το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου, καθώς έπαθε μηχανική βλάβη ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης, στην θαλάσσια περιοχή κοντά στα Αντικύθηρα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Χανίων, αλλά στην περιοχή οι καιρικές συνθήκες νωρίς το πρωί ήταν δυσμενείς και μέχρι να βελτιωθούν ήταν αδύνατον να πλησιάσει κάποιο σκάφος.

Έτσι, στο σκάφος μετέβη ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο παρέλαβε τον ένα επιβάτη που ήταν ασθενής και τον μετέφερε στα Χανιά και στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα στο σημείο μετέβη και αλιευτικό το οποίο ρυμούλκησε το ιστιοφόρο στα Αντικύθηρα με τον άλλον επιβάτη καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση