GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΝΔ στον Τζανακόπουλο

Στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο απάντησε, με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ. "Η σύλληψη του 29χρονου ήταν ...


Στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο απάντησε, με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

"Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της Κυβέρνησης. Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος" επεσήμανε η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, για τη σύλληψη του 29χρονου σημείωσε:

"Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για «την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία». Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση