GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με περιπολικό - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίζονται αυτή την ώρα τρεις αστυνομικοί μετά από τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των...


Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίζονται αυτή την ώρα τρεις αστυνομικοί μετά από τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των Λιβανατών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από μηχανική βλάβη και το συμβατικό αυτοκίνητο του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, έφτασε στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Μέσα στο συμβατικό αυτοκίνητο ήταν ο Διοικητής του Τμήματος, Αστυνομικός Δ/ντης Βασίλης Ριζάκος και δύο ακόμη αστυνομικοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένας αστυνομικός είχε βγει από το αυτοκίνητο και με έναν πυροσβεστήρα έσβηνε τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο ακινητοποιημένο όχημα, ενώ οι δύο συνάδελφοι του ήταν ακόμα μέσα στο περιπολικό.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο και προσέκρουσε στο κινητοποιημένο όχημα των αστυνομικών με μεγάλη ταχύτητα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί και οι οδηγοί των αυτοκινήτων που διακομίζονται όλοι στο νοσοκομείο χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση