GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα με Γκιστ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός άρχισε  την προετοιμασία του, ενόψει της... διαβολοβδομάδας στην Euroleague. Μέσα σε τρεις ημέρες οι «πράσινοι» θα δώσ...


Ο Παναθηναϊκός άρχισε  την προετοιμασία του, ενόψει της... διαβολοβδομάδας στην Euroleague.
Μέσα σε τρεις ημέρες οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (25/10, 21:00) να αποτελεί τη δεύτερη εφετινή «επίσκεψή» τους εκτός Ελλάδας και να ακολουθεί την Παρασκευή (27/10) η επιστροφή στη βάση τους, το ΟΑΚΑ, απέναντι στην Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, ολοκλήρωσε την απογευματινή (23/10) προπόνηση χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα από αυτή. Εκτός από την απουσία του Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος βρίσκεται με ειδική άδεια στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του και επιστρέφει αύριο (24/10) το πρωί για να ενσωματωθεί στην αποστολή για τη Μόσχα, ο Καταλανός είδε τον Τζέιμς Γκιστ να αισθάνεται ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα.
Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ είναι αμφίβολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση