GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα στο θέμα του ελληνικού χρέους, αν χρειαστεί

Το ελληνικό πρόγραμμα έχει μπει σε σωστή πορεία και πάλι και οι εταίροι της χώρας στην Ευρωζώνη είναι έτοιμοι, αν κριθεί απαραίτητο, να ...


Το ελληνικό πρόγραμμα έχει μπει σε σωστή πορεία και πάλι και οι εταίροι της χώρας στην Ευρωζώνη είναι έτοιμοι, αν κριθεί απαραίτητο, να κάνουν περισσότερα για τη διαχείριση του βάρους του χρέους της, αν η Αθήνα κάνει ό, τι της αναλογεί.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σήμερα στο Reuters.

"Έχουμε καταφέρει να βοηθήσουμε με το βάρος του χρέους, πολλά έχουν γίνει σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι, αν κάνει η Ελλάδα, αυτά που πρέπει, να κάνουμε ακόμη περισσότερα, αν χρειαστεί. Στο τέλος του προγράμματος, το επόμενο καλοκαίρι, θα εξετάσουμε ξανά κατά πόσο είναι βιώσιμο το χρέος" πρόσθεσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σε ομιλία του στο Δουβλίνο.

1 σχόλιο


  1. Χα χα χα! Χου χου χου!

    Ο κάθε ανοργασμικός μιλά για την Ελλάδα/Ελληνικό Λαό και Οι Λακέδες Της Ελληνικής Πολιτικής και Πολιτείας ως νέοι Μοντέρνοι Ραγιάδες.... "Απαντούν"!

    Την "Ελληνική" Πολιτεία "Κράτος" την Διοικούν Μικρομεσαίοι Υπάλληλοι Του Διεθνές Κεφαλαίου (Μνημόνια ντεμέκ) με Τους Ντόπιους Διαχρονικούς Λακεδοραγιάδες! Αυτό Λέγεται Νέα Εποχή (New Age)! Και εάν η Μικρασιατική Καταστροφή Είτανε μια Τεράστια Καταστροφή Του Ελληνισμού και Εδαφική η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ!!!

    Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΟΦΗΣ 180° ΜΟΙΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ)!

    ΈΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟ!!!

    ΈΞΩ Η ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    .... και με ΒΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση