GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας, αναφέρει σ...


O Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. στο προσυνέδριο του κόμματος στη Νίκαια.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Και στη Νίκαια να πάει, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας. Η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει. Τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας.

Το μόνο που υπόσχεται ο κ.Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι.

Σε ένα μόνο πράγμα είχε δίκιο ο αρχηγός της ΝΔ. Περνάμε στην εποχή μετά τα μνημόνια. Χωρίς αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση