GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας...

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει από σήμερα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους που θα πλήξουν την Ελλάδα μέχρι τ...


Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει από σήμερα ο καιρός με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους που θα πλήξουν την Ελλάδα μέχρι την Πέμπτη.
Σήμερα και αύριο Τετάρτη, θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα, αλλά από την Πέμπτη, και από τα δυτικά και βόρεια σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση και την Πέμπτη σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 11 έως 17 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 21 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, βροχές και καταιγίδες με τη θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 23 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 11 έως 21 βαθμούς.
Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση